Pako Basic
 • 20 GB Web Hapsirė
 • 250 GB Trafik Mujor
 • 5 Domaina Nė Llogari
 • Pa Fund Sub Domains
 • Pėrkrahje nė E-mail
 • Cpanel Control (demo)
Porosit Tani Mė Shumė
Pako Silver
 • 60 GB Web Hapsirė
 • 600 GB Trafik Mujor
 • 10 Domaina Nė Llogari
 • Pa Fund Sub Domains
 • Pėrkrahje nė E-mail
 • Cpanel Control (demo)
Porosit Tani Mė Shumė
Pako Gold
 • Pa Fund Web Hapsirė
 • Pa Fund Trafik Mujor
 • Pa Fund Domaina Nė Llogari
 • Pa Fund Sub Domains
 • Pėrkrahje nė E-mail
 • Cpanel Control (demo)
Porosit Tani Mė Shumė
Linux VPS
 • 2.000 MHz CPU-Power
 • Hapsirė 30 GB
 • Memoria 2.048 MB
 • Ip e Dedikuar - 1
 • Trafik Mujor Pa Fund
 • Disponueshmėria 99%
Porosit Tani Mė Shumė

Pako EKonomik

 • HTML/PHP
 • Sistem Menagjues: Jo
 • Instalim të Skriptave
 • Konfigurimi i Emailave (20)
 • Dizajnimi dhe zhvillimi i faqės
 • Mirëmbajtja e faqës
 • 24/7 (Mbėshtetje)
Porosit

Pako BIZNES

 • HTML/PHP/FLASH
 • Sistem Menagjues: Po
 • Instalim të Skriptave
 • Konfigurimi i Emailave (40)
 • Dizajnimi dhe zhvillimi i faqës
 • Mirëmbajtja e faqës
 • 24/7 (Mbështetje)
Porosit

Pako EXTRA

 • HTML/PHP/FLASH/ASP
 • Sistem Menagjues: Po
 • Instalim të Skriptave
 • Konfigurimi i Emailave (60)
 • Dizajnimi dhe zhvillimi i faqës
 • Mirëmbajtja e faqës
 • 24/7 (Mbështetje)
Porosit

Pako Premium

 • HTML/PHP/FLASH/ASP/JSP
 • Sistem Menagjues: Po
 • Instalim të Skriptave
 • Konfigurimi i Emailave (Pa Fund)
 • Dizajnimi dhe zhvillimi i faqës
 • Mirëmbajtja e faqës
 • 24/7 (Mbështetje)
Porosit