Kontakti

 Ballina / Kontakti

Ndjehuni të lirë për të biseduar me përfaqësuesit tanë online në çdo kohë, përdorni sistemin Live Chat ose na shkruani përmes formularit kontaktues, e-mailave zyrtar si dhe në komunikim me telefon.


Ju lutemi të jeni të durueshëm, derisa të ju rikthehet përgjigja. (24/7 Mbështetje!)


 

Formulari Kontaktues

Lokacionet

 • Demë Ahmeti, 10000 Prishtinë - Kosovë
  Mob: +38649/125-868 & +37745/588-477
  E-mail: info@dizgrafik.net
 •  

 • Ismail Qemaili, Nr: 75 Gjakovë - Kosovë
  Mob: +37744/387-006
  E-mail: info@dizgrafik.net
 •  

 • Gönhardwe 6, 5000 Aarau - Switzerland
  Mob: +41 (0) 78 7407211
  E-mail: ch@dizgrafik.net
DizGrafik.NET - Ndjehuni të lirë dhe na kontaktoni