Rreth Nesh

 Ballina / Rreth Nesh

Disa fjalë për Dizgrafin

Jemi kompani marketingu në Prishtinë. Punën e kemi filluar në vitin 2001 mirremi me marketing dhe me produktet e dizajnit. Jemi të orjentuar për një marketing cilësor.


Që kompania juaj të jetë e reklamuar në internet, realizimin sa më të përsosur të biznesit tuaj në internet, atëherë ne ju ofrojmë profesionalizmin dhe korrektësinë e punës sonë.

Oferta jonë ka për qëllim që të ju njoftojmë për punën dhe realizimin e kërkesave tuaja. Ne ju ofrojmë realizimin dhe projektimin e ueb faqes në internet si dhe shumë projkete tjera në lëmin e dizajnit.

 

 

 

Sektorët

Sektori Menagjerial

Është i specializuar që të udhëheq dhe organizoj punën në të gjitha sektoret tjera në kompani.
Kjo gjë inkurajon dhe vlerëson vazhdimisht punën e stafit me një lidership (udhëheqje) profesional të vazhdushëm.

Sektori i Marketingut

Është i përgaditur nga personeli profesional të cilët punojnë në mënyrë profesionale për zgjerimin e klientelës së Dizgrafit.
Ne do të vendosim agjentet tanë krijues në punë dhe të sajojmë mënyrën më të mirë ku ju duhet të jeni: nëse keni nevojë për një uebsajt, optimizim në makinat kërkuese, reklamimi paguaj për klikim, fushata me e-mail, hulumtim të tregut, brandim dhe reklama të ndryshme ne jemi këtu.

Sektori i Serverëve

Teknikët tanë të cilët mirren me mirëmbajtjen e serverave, janë një grup profesional të përgatitur mirë në këtë lami.
Ata do të kujdesen 24 orë për klientët tanë:. Backup ditorë, instalimin e skriptave të ndryshme, siguri maksimale dhe qdo gjë që ka të bëj në këtë sektor, ata do të jenë këtu me ju.

 

 

DizGrafik.NET - Biznesi juaj, puna jonë