Shërbimet

 Ballina / Shërbimet


 

Domain

Ne ofrojmë regjistrimin e të gjitha llojeve të domainave. Domainat mund ti regjistroni në mënyrë automatike përmes platformes ose në formë manuale.

 

Dedicated Server

Me disa server të markës së fundit në dispozicion si dhe për herë të parë në Kosovë me server të alokuar, kemi arritur që të jemi lider në tregun vendor.

 

Web Site

Varësisht nga kërkesa juaja, faqja mund të jetë statik apo dinamik. Ne ju ofrojmë sajte dinamike, mirëmbajtje, fleksibilitet dhe shfrytëzueshmëri më të lehtë.

 

APP IOS & ANDROID

Vitëve të fundit telefonat e menqur i kemi në mesin tonë, dhe ne menduam të ofrojmë krijimin e aplikacioneve për dy platformat e fuqishme si iOS & Android.

Marketing

Internet Marketing, i referohet marketingut online ne web faqe ose emaila te ndryshme. Ky lloje marketingu shumë i njohur kohëve të fundit është tipik marketing tradicional i reklamave në Tv, Radio, Gazetë ose Revista.

Web Design

Ne gjithashtu përkujdesemi për të gjitha grafikat që do ti ketë sajti juaj, në mënyrë që të ketë pamje sa më të mirë dhe tërheqëse për vizitorët, të jetë i lehtë në hapje dhe stabile me të gjitha platformat.

Web Development

Zhvillimi i një faqe profesionale kërkon kohë dhe përqendrim maksimal tek programeri. Web Development është një term i cili përfshinë zhvillimin e një web faqe interneti, (World Wide Web).

 

 

 

DizGrafik.NET - Të gjitha shërbimet, në një vend